Direct contact? Bel: 035 - 62 33 978

Home > Over ons

Over ons 

Drs Jos H.G.M. PaardekooperDrs Jos H.G.M. Paardekooper
MRE MRICS

  Jos heeft na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ruime ervaring opgedaan als vastgoedprofessional en projectontwikkelaar bij een aantal institutionele en particuliere ondernemingen waaronder FGH Bank en RGD. In deze periode was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal grootschalige projecten in Nederland en België, de opzet en structurering van institutionele beleggingsfondsen en de begeleiding van investeringstransacties.

 

Ing Sven P. Mathijssen
Ing Sven P. Mathijssen

MBA
  Sven heeft na zijn HTS studie en IMD Lausanne langjarig ervaring opgedaan in het managen van vastgoedorganisaties en projectontwikkeling. In deze periode heeft hij internationale senior managementposities bekleed bij o.a. Ahold NV, was lid van de directie van Multi Vastgoed en tot 2012 bestuurslid van ING Real Estate Development. In die hoedanigheid is Sven verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en realisatie van diverse grootschalige multifunctionele ontwikkelingen.

 

HermanPaardekooper
Herman Paardekooper 

 
  Na een carrière in de culturele sector, waarin hij verschillende managementfuncties bekleedde, waaronder bij het Koninklijk Concertgebouworkest en het Koninklijk Concertgebouw, heeft Herman zijn professionele interesse en kennis geleidelijk aan verlegd naar projectontwikkeling. Gecombineerd met zijn speciale interesse in Portugal heeft hij zich gevestigd in Porto, Portugal, om daar projecten te ontwikkelen. Onze man in Porto.

 


Sander Loosman
MScRE
  Na zijn studie Makelaardij en de Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is Sander aan de slag gegaan als projectontwikkelaar. Daarna maakte hij de overstap naar woningbeleggingen als acquisiteur voor een van de grotere particuliere beleggers van Nederland. Toch bleef de projectontwikkeling trekken en is hij nu binnen Reshape verantwoordelijk voor de herontwikkeling van de 25 KPN telefooncentrales in bezit bij Beryllus.

 

Ing Roy Brands

  Roy heeft na zijn studie bouwkunde aan de hogeschool ervaring opgedaan bij ontwikkelende aannemers, waaronder Van Hoogevest Bouw en Van Wijnen. In die periode is hij in verschillende functies verantwoordelijk geweest voor calculatie, voorbereiding en realisatie bij uiteenlopende projecten met daarnaast als specifiek aandachtsgebied de technisch inhoudelijke ontwikkeling van de organisatie.   

 

Drs Catherine van de Wijngaert
Drs Catherine van de Wijngaert

Office manager