Direct contact? Bel: 035 - 62 33 978

Home > Over ons

Over ons

Drs Jos H.G.M. Paardekooper

Drs Jos H.G.M. Paardekooper
MRE MRICS

Heeft na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ruime ervaring opgedaan als vastgoedprofessional en projectontwikkelaar bij een aantal institutionele en particuliere ondernemingen waaronder FGH Bank en RGD. In deze periode was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal grootschalige projecten in Nederland en België, de opzet en structurering van institutionele beleggingsfondsen en de begeleiding van investeringstransacties.

 

Ing Sven P. Mathijssen

Ing Sven P. Mathijssen
MBA

Heeft na zijn HTS studie en IMD Lausanne langjarig ervaring opgedaan in het managen van vastgoedorganisaties en projectontwikkeling. In deze periode heeft hij internationale senior managementposities bekleed bij o.a. Ahold NV, was lid van de directie van Multi Vastgoed en tot 2012 bestuurslid van ING Real Estate Development. In die hoedanigheid is Sven verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en realisatie van diverse grootschalige multifunctionele ontwikkelingen.

 

Drs Catherine van de Wijngaert

Herman Paardekooper 

Na een carrière in de culturele sector, waarin hij verschillende managementfuncties bekleedde, waaronder bij het Koninklijk Concertgebouworkest en het Koninklijk Concertgebouw, heeft Herman zijn professionele interesse en kennis geleidelijk aan verlegd naar projectontwikkeling. Gecombineerd met zijn speciale interesse in Portugal heeft hij zich gevestigd in Porto, Portugal, om daar projecten te ontwikkelen. Onze man in Porto.

 

Drs Catherine van de Wijngaert

Drs Catherine van de Wijngaert
Office manager